KOJI JE NAJBOLJI ALAT ZA MAPIRANJE

Kao i za svaki drugi posao potrebno je imati profesionalan i siguran alat kako bi ponuda bila ona najbolja za same klijente.

Na tržistu ima mnogo ponuđača, mada je za napomenuti da je jedini profesionalni alat onaj koji je originalan i licenciran jer je to jedini način da ćete zagarantovano uvijek imati najaktuelni softver i samim time najmodernija vozila se mogu raditi putem OBD Konektora. Često dođe do zabune kada je riječ o pojedinim alatima, jer mnogi misle da jeftini klonirani alat može isto kao originalni, licencirani alat što naravno nije slučaj.

Jedino što originalni i klonirani alat nekada mogu imati zajedničko je ime ili naziv.

Ne dozvoli da budeš prevaren jeftinim kopijama i informiši se kod nas o razlikama i mogućnostima, kao i samoj nabavci originalnih i licenciranih alata.

CFS Performance svim svojim trenuntim i budućim partnerima zajedno sa najsavremenijom uslugom mapiranja nudi i originalni i licencirani FLEX alat vodeće svjetske kompanije MagicMotorsport, koja proizvodi najsavremeniji uređaj. Ovaj alat je najkvalitetniji i najnapredniji na tržištu sa kojim se remapiranje vrši sigurno i bez tragova.

Koje su razlike između alata ?

Na tržištu programiranja softvera brojni tzv. “chiptuneri” koriste jeftine i nekvalitetne alate koji često naprave više štete nego koristi.

Upravo takvi nestručni ljudi kvare ugled ChipTuning-a i često tvrde da se određeni poslovi ne mogu izvršiti ili napraviti što ugledni i lincencirani alati bez problema mogu napraviti. U najgorem scenariju upravo ti “chiptuneri” pokvare vozilo koje je prethodno funkcionisalo normalno.

Pored toga što naši partneri rade sa profesionalnim i licenciranim alatima također uživaju u vrhunskim tuning-mapama(fajlovi).

Nabavka alata?
Ukoliko si automehaničar ili autoelektričari i imaš svoju klijentelu… a želiš da im ponudiš usluge chiptuninga – CFS Performance Tim stoji na usluzi. Preko nas možeš nabaviti alat i započeti novo poglavlje u svom poslu.
Kontaktiraj nas već danas!