ZARADA U BIZNISU CHIPTUNINGA?

Chiptuning / Remapiranje je milionska industrija koja sve više postaje popularna na našim prostorima u kojoj se mogu uzimati velike marže ugradnjom naših profesionalnih tuning-mapi (fajlova). Iskoristi svoju bazu klijenata, čak je i proširi i ponudi svojim trenutnim i budućim klijentima najmodernije usluge mapiranja. To je samo logičan sljedeći korak.

Koji su benefiti ?

U današnjem vremenu kada nijedan moderan servis automobila ne može funkcionisati bez najaktuelnijih dijagnostičkih alata mi Ti nudimo način sa kojim ćeš proširiti usluge u svom servisu i naravno povećati svoj profit.

Dakle, softverska rješenja (EGR,DPF,itd…) koja si eventualno radio u saradnji sa drugim servisima, gubio mnogo vremena i imao minimalnu ili nikakvu zaradu od sada možeš raditi direktno u svom servisu uz stručnu podršku našeg tima.

Koje su štetnosti ?

U pravilu nema štetnosti jer CFS programeri znaju šta rade, te imaju dovoljno iskustva, znanja i vještina i u tom slučaju će nova mapa biti u sigurnosnim granicama mogućnosti motora.

Jedan je uvjet koji je ustvari najvažniji: motor i svi agregati moraju biti potpuno ispravni i bez defekta.

Isto tako, vrlo je važno napomenuti da vlasnik vozila mora brinuti o održavanju motora i vitalnih dijelova istog, te poslušati savjet naših stručnjaka ukoliko uoči potencijalne probleme ili kvarove.

Naš posao je da napravimo kvalitetnu i sigurnu tuning mapu, koja će pouzdano raditi kod potpuno ispravnog automobila.

Koje su garancije ?

Kako je riječ o softveru, koji mora biti nepromjenjiva konstanta unutar računara motora, slobodno možemo dati i doživotnu garanciju.

Dakle, svi ovlašteni CFS partneri imaju trajnu garanciju na naše mape.

Prilika za zastupništvo i partnerstvo…
S obzirom da naš tim stoji iza naših mapa i uvijek garantujemo vrhunsku uslugu i podršku za sve naše zastupnike … Ako želiš da postaneš naš ovlašteni zastupnik i da uživaš u svim beneficijama koje nudimo našim partnerima –  Kontaktiraj nas.