KAKO POČETI BIZNIS MAPIRANJA?

Da bi se pridružio industriji Mapiranja (ChipTuning-a) potrebno je da imaš: laptop, naš originalni i licencirani alat sa kojim ćeš čitati/upisivati mape i naravno stručna obuka koju možeš dobiti online ili direktno u sjedištu naše firme.

Da li je potrebno prethodno znanje o toj tematici ?

Sa ekipom naših stručnjaka učenje je lahko i jednostavno. Naravno da je potrebno osnovno znanje o automobilima kako bi razumijeli kakav posao obavljate, a sve ostale informacije za samo korištenje alata(čitanje i upisivanje mape) se dobijaju od naših stručnjaka za podršku.

Koji je način da se odradi remap ?

U samom procesu, CFS Performance partneri „očitavaju“ fabrički program(mapa) koji upravlja radom motora. Zatim, na očitanoj fabričkoj mapi, naši stručnjaci programiraju nove parametre.

CFS tim, sve promjene vrši u dozvoljenim granicama kako bi i poslije ugradnje našeg remapa/ChipTuning-a mogli osigurati optimum trajnosti i povećanja performansi.

Kako ću ja to naučiti ?

Mnogi serviseri se sve češće susreću sa problemima na vozilima računarske prirode, koji se najefikasnije rješavaju remapiranjem, i u tom slučaju odluče svog klijenta proslijediti nekome dalje jer nemaju potrebno znanje i alat kako bi bili u mogućnosti ponuditi takva rješenja.

Ukoliko se odlučiš da postaneš naš partner, sve potrebno znanje i edukaciju dobijaš od nas. Tako brzo i sigurno započinješ biznis remapiranja.